“COVID-19 ve DERİ BULGULARI”

“COVID-19 ve DERİ BULGULARI”

“COVID-19 ve DERİ BULGULARI”

Deri ve Zührevi Hastalıklar Bilimsel ve Sosyal Platformu olan DERMATOLOJİ DÜNYASI (www.dermatolojidunyasi.org)’nda yazılımı ve tasarımı tamamıyla Bilimsel Bilişim tarafından geliştirilen BİLİMSEL BİLİŞİM CANLI KONSEY MODÜLÜ ile “COVID-19 ve DERİ BULGULARI” Canlı Konseyimizi Ankara'dan Prof. Dr. Sibel ERSOY EVANS ve Prof. Dr. Ateş KARA’nın sunumlarıyla gerçekleştirdik. Konuşmacılarımızın online olarak, kendi bilgisayarları ile BİLİMSEL BİLİŞİM CANLI KONSEY MODÜLÜ’ne bağlandıkları Canlı Konseyimiz 2284 bağlantı noktasından canlı olarak izlendi ve katılımcılarımızdan gelen 254 soru yanıtlandı. Bu Canlı Konseyin video kaydı-slaytları çok yakında DERMATOLOJİ DÜNYASI, ONLINE TV-SUNU MERKEZİ’nde olacak.  

ÜYE OLDUNUZ MU?
Canlı konferanslara, Canlı Konseylere katılabilmek için www.dermatolojidunyasi.org adresinden ücretsiz olarak üye olmanız gerekmektedir.

DERMATOLOJİ DÜNYASI’na www.dermatolojidunyasi.org/uyelik linkinden veya www.dermatolojidunyasi.org adresinin üst tarafında bulunan “Üye Ol” butonunu tıklayarak ulaşacağınız sayfadan üyelik formunu doldurarak ücretsiz üye olup giriş yapabilirsiniz.


www.dermatolojidunyasi.org
 


SosyalPlatform

CanlıKonferans

OnlineTV

SunuMerkezi